Okulumuz Öğrencileri ile Alev Alatlı Bilim Merkezi'ne Eğitici Bir Gezi Gerçekleştirdi

Okulumuz öğrencileri, bilime olan meraklarını arttırmak ve yeni keşifler yapmak amacıyla keyifli bir geziye çıktılar. Bu özel gezi kapsamında, öğrencilerimiz Alev Alatlı Bilim Merkezi'ni ziyaret ettiler.

Alev Alatlı Bilim Merkezi, bilimin heyecan verici dünyasını keşfetmek için eşsiz bir fırsat sunuyor. Öğrencilerimiz, interaktif deneyimlerle dolu bu merkezde birbirinden ilginç etkinliklere katıldılar. Gözlem, deney ve keşiflerle dolu olan bu ziyaret, öğrencilerimizin bilimsel meraklarını canlandırdı ve öğrenmeye olan tutkularını arttırdı.

Merkezdeki etkinlikler arasında, astronomiden robotik bilimine, fizikten biyolojiye kadar geniş bir yelpazede bilimsel konuları keşfetme fırsatı buldular. Ayrıca, interaktif sergiler ve atölye çalışmaları ile öğrencilerimiz bilimin temel prensiplerini eğlenceli bir şekilde deneyimleme şansı elde ettiler.

Öğrencilerimiz, bu eğitici ve keyifli geziyle bilim dünyasına bir adım daha yaklaşmanın heyecanını yaşadılar. Okulumuz, öğrencilerinin bilimsel keşiflere olan ilgisini desteklemek ve onları geleceğin bilim insanları olarak yetiştirmek adına bu tür etkinliklere düzenli olarak katkı sağlamaktadır.

Geziye katılan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Bilimin büyüleyici dünyasını keşfetmek için bu tür etkinliklerin devamını dileriz.

04-04-202404-04-202404-04-202404-04-2024

Yayın: 04.04.2024 - Güncelleme: 04.04.2024 11:46 - Görüntülenme: 94