ANKARA / KEÇİÖREN - Keçiören Yavuz Sultan Selim Ortaokulu

Dönem Sonu Sosyal Etkinliklerde Fen Bilimleri Zümremizden Heyecan Verici Programlar!

Öğrencilerimizin merakını cezbetmek ve fen bilimlerine olan ilgilerini artırmak amacıyla, Fen Bilimleri Zümremiz dönem sonu sosyal etkinlikler kapsamında çeşitli etkileyici çalışmalar gerçekleştirdi.

İşte zümremizin öne çıkan çalışmaları:
Sadık Taşkıran ve Nurgül Şafak: "Elementler ve Sembolleri" Bulmacası Fen Bilimleri Zümresi öğretmenlerinden Sadık Taşkıran, öğrencilere elementlerin ve sembollerinin gizemli dünyasını keşfetme fırsatı sundu. Öğretmenlerimiz Kendi tasarladıkları bulmaca ile öğrencilere eğlenceli bir öğrenme deneyimi yaşattı.

Kamil Çufadar: Bilgi Yarışması Kamil Çufadar, bilgi yarışmaları aracılığıyla öğrencilere bilim dünyasındaki güncel gelişmeleri ve temel kavramları öğrenme şansı tanıdı.  Öğrenciler, keyifli bir rekabet ortamında bilgi seviyelerini test ettiler.

Esra Karaşahin ve Ceyda Akcan Öztürk: Deneylerle Fen Esra Karaşahin ve Ceyda Akcan Öztürk, öğrencilere teorik bilgileri pratiğe dönüştürme fırsatı veren çeşitli deneyler düzenledi. Öğrenciler, fen bilimlerine duydukları ilgiyi deneyimleyerek pekiştirdiler.

Hasan Kurtoğlu: Deneysel Kahve Demleme Teknikleri ve Akıl Oyunları Hasan Kurtoğlu, öğrencilere sadece fen bilimleriyle değil, aynı zamanda günlük hayatta da karşılaşılan konularla ilgili ilginç deneyimler yaşattı. "Deneysel Kahve Demleme Teknikleri" ve "Akıl Oyunları" etkinlikleriyle öğrencilerin düşünme becerilerini geliştirdi. Bu heyecan verici etkinlikler sayesinde öğrencilerimiz, fen bilimleriyle ilgili konularda hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim yaşadılar.

Fen Bilimleri Zümremiz, öğrencilerin bilimle daha yakın temas kurmalarını sağlayarak öğrenme süreçlerini zenginleştirmeye devam ediyor. Bu etkinliklere katılan tüm öğrenci ve öğretmenleri tebrik ediyoruz.

16-01-202416-01-202416-01-202416-01-202416-01-202416-01-202416-01-202416-01-202416-01-202416-01-2024

Yayın: 16.01.2024 - Güncelleme: 16.01.2024 18:29 - Görüntülenme: 160