Atatürk Müze Köşkü Ziyareti!

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Esra Karaşahin liderliğinde, rehberlik servisi tarafından düzenlenen etkin gezi, öğrencilere tarihle iç içe olma fırsatı sundu. Okulumuzun sevgi dolu öğretmenleri, öğrencilerin tarih bilincini güçlendirmek amacıyla Atatürk Müze Köşkü'ne unutulmaz bir gezi organize etti. Fen Bilimleri Öğretmeni Esra Karaşahin’in rehberliğinde, 25 öğrenci, geçmişimizin izlerini yakından tanıma fırsatı buldu. Bu öğretici gezide, rehber öğretmenler İsa Metin ve Asiye Borucu Genel'de öğrencilerle birlikteydi. Tarih ve kültür mirasımızı daha derinden kavramaları için öğrencilere rehberlik ettiler. Atatürk Müze Köşkü'nün tarihi zenginlikleri, öğrencilerin gözleri önünde canlandı ve geçmişimizin değerini daha iyi anlamalarını sağladı. Gezinin öncelikli amacı, öğrencilere tarih bilincini aşılamak ve Atatürk'ün izinde ilerlerken ülkenin geçmişine saygı duymalarını sağlamaktı. Öğrenciler, bu etkileyici geziden edindikleri deneyimlerle sınıf içinde öğrendikleri tarih bilgilerini somutlaştırdılar ve tarihin canlı bir parçası olduklarını hissettiler. Fen Bilimleri Öğretmeni Esra Karaşahin, bu tür etkinliklerin öğrencilerin eğitimine büyük katkı sağladığını vurguladı. "Öğrencilerimizin tarihle iç içe olmalarını sağlayarak, geçmişten aldıkları ilhamla bugünü ve yarını daha iyi anlamalarına yardımcı oluyoruz" dedi. Okulumuzun öğretmenleri, öğrencilere bu tür deneyimlerle sadece ders kitaplarıyla öğrenilemeyecek derin bir perspektif kazandırmanın önemine inanıyorlar. Bu etkinlikler, öğrencilerin sadece bilgi değil aynı zamanda duygusal olarak da zenginleşmelerine olanak tanıyor. Geziye katılan öğrenciler, tarihi değerleri keşfetmenin heyecanını yaşadılar ve bu deneyimle okulda edindikleri bilgileri pratikte görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Atatürk Müze Köşkü'nde düzenlenen bu anlamlı gezi, öğrencilerimizin tarih bilincini pekiştirirken, onlara unutulmaz bir öğrenme deneyimi yaşatmış oldu.

09-01-202409-01-2024

Yayın: 09.01.2024 - Güncelleme: 09.01.2024 16:33 - Görüntülenme: 199